fbpx

Computer IT related questions

Computer IT related questions

1. chips for the computer are usually made of:
Ans: Silicon

2. The formula in Excel is made of:
Ans: Arithmetic operations and functions

3. Which type of files can’t be navigated using the clipart browser?
Ans: MP3

4. A connection from one HTML to another HTML document is called:
Ans: HyperLink

5. From which toolbar can we change the chart type?
Ans: Chart Toolbar

6. ASCII has how many codes?
Ans: 128

7. What is the limit of characters for a tweet on Twitter?
Ans: 140

8. What is the full form of PST?
Ans: Personal Storage Table

9. Data moves through the network in a structure called:
Ans: Packets

10. Where are cookies stored:
Ans: on the client

Leave a Comment